Simona Halep, susţinută puternic la Singapore: "Înseamnă enorm să am familia şi prietenii aici!"



021 октября 2014

 

**VIDEO** Simona Halep, susţinută puternic la Singapore:

Simona Halep s-a simţit ca acasă la Singapore, în primul meci de la Turneul Campioanelor. La peste 9.000 de kilometri distanţă de casă, jucătoarea din România nu i-a dezamăgit pe fanii care au luat cu asalt tribunele, şi a încântat în disputa cu Eugenie Bouchard (VIDEO şi DETALII).

Încurajări a primit şi din partea familiei şi a echipei sale, din care se regăsesc antrenorul Wim Fissette şi managerul Virginia Ruzici. Fosta jucătoare de tenis a evoluat in ediţiile competiţiei din 1983 şi 1984.

"Înseamnă enorm să am familia şi prietenii alături de mine. Le mulţumesc tuturor celor din România că au venit. Ei au fost şi în Sofia, anul trecut şi vreau să le mulţumesc că sunt prezenţi aici. De asemenea vreau să le mulţumesc tuturor şi în special echipei mele pentru că mă susţine foarte mult", a afirmat Simona Halep.

Halep pregăteşte acum a patra întâlnire din carieră cu Serena Williams, în direct la Digi Sport 2, miercuri. Românca nu a învins-o niciodată pe cea mai bună jucătoare a lumii, pe care o întâlneşte pentru prima oară de când a pătruns în primele zece clasate WTA. În precedentele trei dueluri, Halep i-a luat doar un set Serenei, în 2011, la Wimbledon.

"Ca de fiecare dată, vreau să ma bucur de acest meci împotriva ei, pentru că nu am jucat cu ea în acest an. Bineînţeles, este cea mai bună jucătoare din lume şi nu am nimic de pierdut. Trebuie doar să încerc să-mi fac jocul şi să mă lupt pentru fiecare punct", a mai declarat Halep.

"Halep a avut un an uimitor, la fel şi Bouchard, este o grupă incredibil de grea. Trebuie să fiu pregătită şi sper că voi putea câştiga încă un meci", spune şi Serena Williams.

Marţi, în direct la Digi Sport 2, la Turneul Campioanelor se dispută primele meciuri din Grupa Albă (DETALII AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑