Contra crede că Mircea Lucescu este varianta ideală. "Nu se va supăra nimeni dacă va veni!"



021 октября 2014

 

**VIDEO** Contra crede că Mircea Lucescu este varianta ideală.

Numele lui Mircea Lucescu este rostit mai mult în legătură cu postul de selecționer, mai ales în condițiile în care se pare că tehnicianul lui Șahtior și-ar fi dat acordul de a pregăti până la vară echipa națională, în paralel cu ultimul an de contract pe banca ucrainenilor (DETALII AICI).

 

Dacă această variantă se va materializa, atunci unul dintre marii perdanți ar fi Cosmin Contra, în condițiile în care actualul tehnician al celor de la Getafe este considerat ca având cea de-a doua șansă la preluarea "tricolorilor". Totuși, fostul internațional a spus că nu ar fi deloc deranjat dacă prima reprezentativă ar ajunge pe mâna lui Mircea Lucescu.

"Povestea cu naționala devine un supărătoare. Am mai spus-o, n-am fost contactat de nimeni de la FRF, nu m-a întrebat nimeni nimic.
Oricum, e limpede, cea mai bună variantă ar fi cea cu Mircea Lucescu selecționer, fără îndoială. Este cel mai bun antrenor român, nu se va supăra nimeni, ba chiar din contră. Dacă dânsul se simte în stare să pregătească două echipe, de ce nu? Însă e decizia dânsului", a declarat Contra, în direct la Digi Sport, în cadrul Fotbal Club.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑