Duckadam nu vede cu ochi buni venirea lui Il Luce: "Mai repede vedeam un Reghe la Steaua și la națională"



021 октября 2014

 

În cursul zilei de marți a apărut varinta Mircea Lucescu pentru ocuparea băncii tehnice a naționalei, după despărțirea de Victor Pițurcă (DETALII AICI).

Antrenorul lui Șahtior ar urma să pregătească în paralel pe Șahtior și naționala României, până în vară, când își încheie contractul cu formația din Ucraina și s-ar concentra pe activitatea de la prima reprezentativă:

Intrat în direct în cadrul emisiunii "Fotbal Club", președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a declarat că s-ar bucura dacă acest lucru ar fi cu putință, însă crede că șansele realizării lui sunt infime:

"Sunt sceptic că ar veni Mircea Lucescu. Dacă acceptă, ar fi o variantă extraordinară, dar în continuare sunt sceptic. A fost antrenorul care m-a promovat, este cel mai bun din România. Mi-e greu să văd cum ar putea să se achite de ambele sarcini.

Mai repede vedeam un Reghecampf la Steaua și la națională, Mircea Lucescu e în altă țară, trebuie să urmărească jucători. E cam complicat", este de părere Duckadam.

Conducătorul stelist l-a înțepat pe Răzvan Burleanu pentru faptul că la aproape o săptămână după ce i-a dat drumul gratis lui Victor Pițurcă nu are încă un înlocuitor pentru acesta:

"Domnul Burleanu spunea că are variantele pregătite, s-a hazardat, văd că nu avea pregătit deloc. A spus că nu e nicio problemă cu plecare cu Pițurcă, are câteva variante foarte bune și Federația nu va fi luată prin surprindere. Până acum s-a discutat despre 5-6 antrenori.

Nea Puiu nu ar vrea să fie interimar, nici lui nu i-ar conveni. Dacă ai un eșec, toată cariera ta se leagă de acel eșec.", a declarat Duckadam.

Acesta a avut și el o propunere pentru banca României, însă nu a avut șanse de reușită: "Mie mi-ar fi plăcut să fie Walter Zenga, care era dispus să vină, nu cu bani foarte mulți. Ar fi totuși bine dacă ar veni Mircea Lucescu.", a încheiat președintele de imagine al Stelei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑