Fatai nu mai prinde echipa la Astra, dar alta este dorința sa: ”Acolo îmi doresc cel mai mult să joc!”



 

**VIDEO** Fatai nu mai prinde echipa la Astra, dar alta este dorința sa: ”Acolo îmi doresc cel mai mult să joc!”

Kehinde Fatai spune că se simte pregătit și abia așteaptă să devină cetățean român, examenul fiind programat luni dimineață.

Atacantul, în vârstă de 24 de ani, al celor de la Astra Giurgiu, Kehinde Fatai, nu trece prin cele mai bune momente din cariera sa. Ieșit din grațiile patronului Ioan Niculae, nigerianul nu a mai prins nici măcar lotul echipei din Giurgiu în ultimul timp, dar n-a dezarmat. Din contră, Fatai spune că se simte pregătit și este gata pentru o nouă șansă.

Numai că, alta este marea dorință a lui Kehinde. Chiar dacă n-a primit acceptul celor de la FIFA pentru a evolua pentru naționala României, din cauza faptului că a jucat pentru naționalele de juniori, U20 și U23, ale țării sale, Fatai râvnește în continuare la tricoul tricolor.

”Sper să reușesc să obțin cetățenia română. Acesta este primul meu vis. Apoi, cel mai mult îmi doresc să joc pentru naționala României”, a spus Fatai.

Kehinde Fatai a fost adus la Astra de la Farul, în 2007, pe când avea doar 17 ani și a reușit să devină unul dintre cei mai buni jucători de la Astra, dar și din campionat. După ce sezonul trecut a fost împrumutat la FC Bruges, Fatai a revenit în vară la gruparea antrenată pe atunci de Daniel Isăilă și a avut parte de un start foarte bun de sezon, ce l-a propulsat și spre echipa națională.

8 goluri a marcat Fatai pentru Astra, în 13 partide în toate competițiile acestui sezon


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑