An de vis pentru Toni Kroos! Mijlocașul lui Real Madrid a cucerit al 5-lea trofeu în 2014



021 декабря 2014

**An de vis pentru Toni Kroos!** Mijlocașul lui Real Madrid a cucerit al 5-lea trofeu în 2014

VIDEO Real - San Lorenzo 2-0. Real Madrid a câștigat fără probleme Campionatul Mondial al Cluburilor, iar liderul din Primera Division termină cum nu se poate mai bine acest an.

2014 a fost un an special și pentru Toni Kroos. Mijlocașul venit în Spania de la Bayern a bifat al cincilea trofeu, însă primul de când s-a transferat la campioana Germaniei.

Înainte de Campionatul Mondial al Cluburilor, Kroos a devenit campion mondial cu Germania, a cucerit titlul și Cupa Germaniei cu Bayern Munchen, reușind să-și îmbogățească palmaresul și prin cucerirea Supercupei Europei.

Toni Kroos a devenit un om esențial în jocul lui Real Madrid, iar în acest sezon de Primera Division a strâns, deja, 15 partide, toate din postura de titular, izbutind să marcheze un gol, în victoria echipei sale cu Rayo Vallecano, scor 5-1.

În ultimele două sezoane și jumătate, germanul a jucat 8 finale și a cucerit 10 titluri/trofee, fiind doar al 9-lea fotbalist care a câștigat în același an Cupă Mondială și CM al Cluburilor, călcând astfel pe urmele lui Roberto Carlos sau Ronaldo.

Jucătorii care au jucat și au și câștigat CM și CM al cluburilor în același an:

Gilmar
Zito
Mauro Ramos
Pumpido
Ruggeri
H.Enrique
R.Carlos
Ronaldo
KROOS

25 de milioane de euro a costat-o pe Real transferul lui Kroos de la Bayern

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑