Scandal dezamorsat. Real Madrid a arătat că lusitanul Cristiano Ronaldo a dat mâna cu Platini 



021 декабря 2014

**VIDEO** Scandal dezamorsat. Real Madrid a arătat că lusitanul Cristiano Ronaldo a dat mâna cu Platini 

Conflictul dintre Cristiano Ronaldo și Michel Platini este de notorietate, după ce șeful UEFA și-a exprimat părerea despre viitorul câștigător al Balonului de Aur.

Platini consideră că trofeul individual ar trebui să fie adjudecat de un jucător german care a câștigat Cupa Mondială din Brazilia, iar poziția sa a fost dezaprobată oficial de clubul Real Madrid, printr-un comunicat. 

După finala CM al Cluburilor de sâmbătă, câștigată de Real Madrid cu 2-0 în fața lui San Lorenzo, CR7 și Platini s-au aflat de două ori față în față. Mai întâi, Ronaldo nici nu l-a băgat în seamă pe șeful UEFA, pentru ca mai apoi atitudinea sa să se schimbe. 

După premierea celor două loturi ale finalistelor, Cristiano Ronaldo a revenit pe scenă, unde a primit Balonul de Argint al competiției. Această distincție este oferită în funcție de voturile reprezentanților mass-media. Topul complet a fost 1. Sergio Ramos (Balonul de Aur al competiției), 2. Ronaldo, 3. Ivan Vicelich (Auckland City, Balonul de Bronz). 

În momentul în care lusitanul se îndreaptă spre podium, el dă mâna cu toată lumea, inclusiv cu Michel Platini. Acțiunea a avut loc după ce șeptarul madrilenilor refuzase cu câteva minute înainte să facă acest gest. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑