Verona - Chievo 0-1. Oaspeţii s-au distanţat de locurile retrogradabile



021 декабря 2014

 

**VIDEO** Verona - Chievo 0-1. Oaspeţii s-au distanţat de locurile retrogradabile

Verona-Chievo 0-1. Derby-ul oraşului Verona s-a încheiat cu victoria la limită a lui Chievo. A fost al treilea rezultat de 0-1 consecutiv în Derby Della Scala. Gazdele au început mai bine şi au avut cele mai mari ocazii din prima repriză.

Nene a încercat o execuţie acrobatică, dar mingea a fost deviată în corner. Toni a ratat şi el o ocazie în minutul 34. Oaspeţii au avut mai mult curaj în repriza a doua. Meggiorini putea să deschidă scorul, dar Benussi a avut un reflex foarte bun.

Portarul Veronei a fost atent şi când Radovanovic a încercat un lob de la 50 de metri. Cu nouă minute înainte de final, Paloschi a marcat unicul gol al meciului, dintr-o poziţie de ofsaid nesesizată de arbitri, şi a adus victoria oaspeţilor.

Chievo s-a distanţat pentru moment de locurile retrogradabile, în timp ce Verona este pe locul 13, cu 17 puncte.

Verona (3-1-4-2): Benussi - Rodriguez, Marguez, Moras - Tachtsidis- Martic (Gonzales 44), Christodoulopoulos, Hallfredsson (Saviola 85), Brivio - Nene, Toni (Lopez 69)

Chievo (4-4-2): Bizzarri - Frey, Gamberini (Dainelli 74), Cesar, Zukanovic - Birsa (Schelotto 58), Radovanovic, Izco, Hetemaj - Meggiorini (Pellissier 64), Paloschi

VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑