Elisabeth Goergl a câștigat proba feminină de slalom super-uriaș de la Val d'Isere



021 декабря 2014
Foto: skysports.com

Elisabeth Goergl a câștigat proba feminină de slalom super-uriaș de la Val d'Isere, din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin. Sportiva din Austria s-a impus în fața compatrioatei sale, Annei Fenniger, și a Tinei Maze din Slovenia, care au completat podiumul.

La 33 ani, Elisabeth Goergl, dublă campioană mondială la coborâre, dar și la super-uriaș în 2011, a obținut a şaptea victorie în Cupa Mondială de schi alpin după ce s-a impus la proba slalom super-uriaș de la Val d'Isere, Franţa.

Ea a fost cronometrată cu un minut 25 de secunde 42 sutimi. Goergl a devansat-o cu doar cinci sutimi de secundă pe deținătoarea Marelui Glob de Cristal, compatrioata sa, Anna Fenninger. Slovena Tina Maze s-a clasat pe locul trei și astfel își păstrează prima poziție în clasamentul general al Cupei Mondiale.

Americanca Lindsay Vonn a avut ghinion în această etapă. Ea a căzut, ratând o nouă victorie care îi permitea să egaleze recordul de 62 de succese în Cupa Mondială de schi alpin, deținut de starul austriac din anii 70, Annemarie Moser-Proell.

O altă favorită, elvețianca Lara Gut, care a câștigat sezonul trecut globul disciplinei, a ratat podiumul, terminând pe locul 4 după o greșeală făcută înainte de linia de sosire.

Marcel Hirscher a câştigat proba de slalom uriaş din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin de la Alta Badia. Austriacul l-a învins pe americanul Ted Ligety şi francezul Thomas Fanara.

După această victorie, Hirscher şi-a păstrat poziţia de lider în clasamentul general.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑