Alexandru Epureanu continua sa faca senzatie in campionatul Turciei. Fundasul nostru a inscris un nou gol - VIDEO



021 декабря 2014

Capitanul nationalei Moldovei a inscris un nou gol pentru echipa sa, Istanbul Basaksehir, cu care este pe locul 4 in campionat. Epureanu a marcat importiva echipei lui Roberto Carlos.


Alexandru Epureanu a deschis scorul in partida impotriva celor de la Sivasspor, in minutul 36, dupa ce a profitat de o balbaiala a portarului advers. Acesta este deja al treiea gol pentru Epureanu de cand joaca in campionatul Turciei. Mai mult, peste alte cateva minute capitanul nationalei Moldovei ar fi putut majora scorul, dar dupa o faza aproape identica balonul sutat de Epureanu cu capul a lovit transversala. 

Imediat arbitrul i-a provocat o criza de nervi antrenorului de la Sivasspor, renumitul brazilian, Roberto Carlo. Suparat, ca centralul nu i-a acordat echipei sale un penalty acesta din urma a lovit banca de rezerve. Ulterior Istanbul Basaksehir, a mai marcat odata, dupa un contraatac, si a castigat meciul cu 2 la 0. In urma acestui succes echipa lui Alexandru Epureanu a urcat pe locul 4 in campionatul Turciei, in spatele favoritelor Fenerbachce, Galatasaray si Besiktas. Cu fundasul nationalei noastre Alexandru Epureanu titular meci de meci, Istanbul Basaksehir are un sezon de exceptie, incasand pana acum, in cele 14 meciuri jucate, doar 5 goluri, cele mai putine din campionat.


Sursa: protv
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑