Încă un meci fără gol primit pentru Pantilimon! Intervenții providențiale ale românului



021 декабря 2014

Încă un meci fără gol primit pentru Pantilimon! VIDEO **Intervenții providențiale ale românului**

Costel Pantilimon trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale de când a ajuns în Premier League. Goalkeeperul român a ajuns la opt meciuri ca titular în campionatul englez și la patru partide fără gol primit în ultimele șase meciuri. Duminică, 21 decembrie, în meciul Newcastle-Sunderland 0-1, românul a făcut un meci aproape perfect, fiind decisiv pentru ”pisicile negre”.

Pe St. James' Park, Pantilimon a avut câteva parade de excepție, la Ayoze Perez (4, 64, 74), Moussa Sissoko (14, 90), Gouffran (48, 57), Colback (63, 68), Adam Armstrong (71), exasperându-i pe jucătorii lui Newcastle cu intervențiile sale ”aproape perfecte”, cum au fost numite de presa engleză.

În acest timp, jocul bun și sigur al românului între buturi a permis echipei sale să înscrie în ultimul minut regulamentar de joc, prin Adam Johnson. A fost golul care a consființit victoria oaspeților și Sunderland a ajuns la 19 puncte în 17 etape jucate. În cele opt meciuri jucate de Pantilimon, acesta a avut un procent al paradelor salvatoare de 82%.

VEZI AICI rezumatul meciului Newcastle-Sunderland 0-1 şi intervenţiile lui Costel Pantilimon.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑