Fiorentina - Empoli 1-1. Formația lui Tătărușanu, fără victorie acasă din octombrie



021 декабря 2014

**Fiorentina - Empoli 1-1.** Formația lui Tătărușanu, fără victorie acasă din octombrie

Fiorentina a încheiat anul 2014 cu o remiză pe Artemio Franchi, cu Empoli. Borja Valero a trecut primul pe lângă deschiderea scorului (14), iar Sepe a avut o intervenție excelentă la șutul lui Cuadrado (16).

Portarul lui Empoli a mai scos un gol ca și făcut, la lovitura de cap a lui Gomez (29). În finalul primei reprize, Fiorentina a reușit, totuși, să deschidă scorul: Vargas a marcat primul său gol în Serie A după o așteptare de peste un an (44).

Imediat după reluare, autorul golului i-a centrat lui Gomez, însă germanul a trimis în bară (47), apoi Cuadrado l-a mai încercat o dată pe Sepe (50). Ocaziile aveau să se răzbune la un corner pentru Empoli: Tonelli a marcat cu capul, un gol care avea să le aducă oaspeților un punct nesperat (57).

Fiorentina n-a mai reacționat după primirea golului. În schimb, oaspeții puteau să mai înscrie o dată: Neto a intervenit de două ori, iar Savic a scos de pe linie la șuturile lui Maccarone și Croce (67).

Fiorentina este la a treia partidă la rând pe care nu o câștigă acasă, în timp ce Empoli e la al 6-lea meci consecutiv fără eșec în Serie A. Ultimul succes al trupei viola pe teren propriu datează din 29 octombrie, 3-0 cu Udinese.

Echipele:

Fiorentina: Neto - Savic, Basanta, Rodriguez - Joaquin (67 Aquilani), M.Fernandez, Pizarro, B.Valero, Vargas (82 Marcos Alonso) - Gomez (82 El Hamdaoui), Cuadrado. Antrenor: V. Montella

Empoli: Sepe - Hysaj, Tonelli, Rugani, Mario Rui - Signorelli, Valdifiori, Croce - Verdi (55 Zielinski) - Maccarone (72 Mchedlidze), Tavano (61 Pucciarelli). Antrenor: M. Sarri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑