Sampdoria-Udinese 2-2. Genovezii au ratat șansa de a urca pe podium



021 декабря 2014

 

**Sampdoria-Udinese 2-2.** Genovezii au ratat șansa de a urca pe podium

Cu un moral foarte bun după egalul de pe Juventus Stadium, Sampdoria își propunea să termine anul cu un succes contra lui Udinese. Friulanii i-au stricat, însă, planurile lui Sinisa Mihajlovic și au plecat neînvinși de la Genova.

Doria a început bine partida și a deschis scorul în minutul 15 prin Obiang. La primul meci ca titular, spaniolul Geijo a restabilit egalitatea în minutul 31 cu o execuție fină.

Friulanii au trecut în avantaj trei minute mai târziu, după ce Danilo a înscris cu capul în urma unui corner. Mihajlovic putea rămâne fără ambii fundași centrali în minutul 53 - Gastaldello și Regini s-au dat cap în cap și s-au ales cu câte un bandaj consistent. Golgheterul Sampdoriei, Gabbiadini, a punctat din nou și a ajuns la șapte reușite stagionale (60).

Geijo putea semna doppietta, însă bara s-a opus la execuția cu capul a ibericului (80). Abia intrat pe teren, Cacciatore a ratat o șansă importantă în minutul 89, astfel că Sampdoria-Udinese s-a încheiat 2-2. A fost al patrulea rezultat de egalitate al gazdelor în ultimele cinci runde de campionat, care ratează astfel șansa de a urca pe podium înainte de Sărbători.

ECHIPELE

Sampdoria: Romero - De Silvestri (Cacciatore, 89), Gastaldello, Regini, Mesbah - Soriano, Palombo, Pedro Obiang (Bergessio, 81) - Gabbiadini, Okaka, Eder
Antrenor: Sinisa Mihajlovic

Udinese: Karnezis - Heurtaux, Danilo, Wague - Widmer, Agyemang-Badu, Pinzi, Kone, Pasquale (Gabriel Silva, 74) - Thereau (Di Natale, 88), Geijo (Bruno Fernandes, 81)
Antrenor: Andrea Stramaccioni

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑