Transferul în China, pus pe hold! Cosmin Contra: "Pentru moment, rămân la Getafe"



021 декабря 2014

 

Granada - Getafe 1-1. Cosmin Contra a reușit să mai aducă un punct echipei sale, după remiza din deplasare cu Granada.

Cordoba a reușit să deschidă scorul pentru gazde (40), pentru ca rezultatul final să fie consemnat după golul lui Velazquez (78).

La conferința de presă de după meci, Cosmin Contra a vorbit despre egalul obținut, cel de-al treilea la rând în La Liga.

"A fost un meci echilibrat. Am dominat la început, dar după aceea am făcut greșeli și am permis rivalilor să înscrie.

În urma schimbărilor pe care le-am făcut la echipă în repriza a doua, am reușit să egalăm. Pe final ambele formații au căutat victoria, dar nu a fost să fie. Este un egal meritat.", a declarat antrenorul român.

Dorit insistent de chinezii de la Guangzhou R&F, care au și anunțat că au bătut palma cu fostul tehnician al Petrolului, Contra nu pleacă deocamdată din Spania.

Meciul cu Granada ar fi trebuit să fie ultimul pentru român pe banca lui Getafe, însă se pare că au apărut anumite complicații în privința tranzacției cu asiaticii: "Pentru moment, rămân aici.", a declarat Contra în conferința de presă de duminică seara.

Înaintea partidei cu Granada, Guriță lăsa să se înțeleagă că plecarea sa de la Madrid este iminentă:

"Chiar dacă cei din China au anunțat deja că aș fi semnat, adevărul e că eu încă sunt antrenorul lui Getafe. Dacă nu vor fi probleme, probabil vom face pasul. Această mutare va ajuta mult și clubul. Am stat mulți ani la Getafe, m-am atașat foarte mult de această echipă. Îmi va lipsi orașul, îmi vor lipsi jucătorii. Dacă am acceptat oferta asta este pentru că, împreună cu jucătorii, am decis că așa putem ajuta pe toată lumea. Oferta e din partea unei echipe care joacă în Liga Campionilor Asiei. Nu este o echipă oarecare, ci una care vrea să câștige campionatul. E o ofertă atractivă”, a declarat Contra, într-o conferință de presă.

VEZI AICI VIDEO CU TOATE DECLARAȚIILE LUI CONTRA

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑