Granada-Getafe 1-1. Al cincilea rezultat pozitiv la rând reușit de Contra în probabil ultimul său meci în La Liga



021 декабря 2014

 

**Granada-Getafe 1-1.** Al cincilea rezultat pozitiv la rând reușit de Contra în probabil ultimul său meci în La Liga

Contra a închis cercul: A debutat și a disputat ultimul joc pe banca lui Getafe cu câte o remiză cu Granada. Pe 14 martie, ”Guriță” a remizat, 3-3, cu Granada, la primul său meci ca antrenor la echipa madrilenilor. Astăzi, duminică, 21 decembrie, a încheiat tot la egalitate cu Granada, 1-1, în cel care ar putea fi ultimul său meci la Getafe.

„Albaștrii” au ajuns la 5 rezultate pozitive consecutive în toate competițiile! Formația lui Contra a remizat în deplasare cu Granada, 1-1. Pentru antrenorul român ar putea fi ultimul meci pe banca echipei de lângă Madrid. Contra așteaptă ca o echipă din China să achite clauza de reziliere a contractului său.

Getafe continuă parcursul bun din ultima vreme. Echipa lui Contra nu a cedat nici în duelul cu Granada din deplasare.
Getafe a avut prima ocazie a confruntării după acțiunea lui Alvaro Vazquez (25).

Gazdele au fost aproape de gol la incursiunea lui Cordoba: Guaita a reușit însă să-l blocheze (32).

Lafita și-a încercat și el norocul cu un șut de la distanță (34). Granada a deschis scorul în minutul 40: El Arabi a dat pasa decisivă pentru golul lui Cordoba.

În partea secundă, formația gazdă putea să-și dubleze avantajul, dar Piti nu a găsit spațiul porții (64).

Getafe a fost trezită la viață de Pedro Leon și de fundașii centrali! Centrarea mijlocașului a dus la ocazia lui Naldo (72). Apoi, tot Leon a pasat pentru golul lui Velazquez din minutul 78.

Ultima oportunitate a fost a gazdelor și i-a aparținut lui Javi Marquez (79).

Granada – Getafe s-a terminat 1 la 1 și echipa lui Contra a ajuns la 5 meciuri fără eșec în Primera și Cupa Regelui. Sunt șanse mari însă ca antrenorul român să plece în China, la Guangzhou R&F, caz în care Getafe ar începe o nouă perioadă dificilă!

De partea cealaltă, Joaquin Caparros, după 488 de meciuri în La Liga, înregistrează cea mai proastă serie din carieră: 12 etape la rând fără victorie cu Granada.

ECHIPELE

Granada: Oier - Nyom (Javi Marquez, 46), Babin, Mainz, Luis Martins - Foulquier, Iturra, Fran Rico, Piti (Isaac, 80) - Cordoba, El Arabi (Riki, 68)
Antrenor: Joaquin Caparros

Getafe: Guaita - Juan Valera, Naldo, Velazquez, Alexis - Juan Rodriguez (Sammir, 56), Lacen - Karim Yoda (Pedro Leon, 71), Pablo Sarabia, Lafita (Diego Castro, 59) - Alvaro Vazquez
Antrenor: Cosmin Contra

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑