Clarence Seedorf va prelua cârma echipei AC Milan



 

15.01.2014 18:40

Clarence Seedorf este salvatorul echipei AC Milan. Olandezul care şi-a încheiat ieri cariera de fotbalist, a preluat formaţia italiană şi este gată să o readucă pe calea victoriilor. Noul antrenor vine într-un moment dificil, întrucât milanezii se află pe locul 11 în clasament.

După ce l-a demis pe Masimilliano Allegri, şefii lui AC Milan s-au înţeles cu Clarence Seedorf. Fostul jucător al diavolilor milanezi a renunţat la cariera de fotbalist pentru a prelua echipa.

Clarence Seedorf a jucat timp de 10 sezoane la AC Milan şi este primul fotbalist care a reuşit să cucerească Liga Campionilor cu 3 cluburi diferite. Presa din Italia anunţă că noul antrenor al lui Milan va fi prezentat oficial în următoarele 2 zile, iar contractul va fi semnat pe o perioadă de un an şi jumătate. AC Milan ocupă locul 11 în campionat şi este la 30 de puncte distanţă de liderul Juventus.

O altă revenire de senzaţie a avut loc în România. Adrian Mutu a fost prezentat cu fast la Petrolul Ploieşti în faţa a peste 7000 de suporteri. Atacantul se întoarce în campionatul României după o pauză de 14 ani şi susţine că acesta ar putea fi ultimul club din cariera sa.

Adrian Mutu, în vârstă de 35 de ani, a fost convins să vină la Petrolul de antrenorul echipei care este şi fostul său coleg de la naţională, Cosmin Contra. Anterior, Mutu a jucat la 10 cluburi printre care Inter, Chelsea, Juventus şi Fiorentina.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑