Contra lui Levante, Messi joacă meciul 400 pentru Barca, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, (23:00)



Barcelona are șansa să își ia revanșa în fața lui Levante, în Cupa Spaniei, pentru remiza de duminică din La Liga, (1-1 VIDEO AICI). Catalanii au câștigat toate cele 4 meciuri disputate la această ediție în Cupă. 

Levante s-a dovedit o nucă tare în meciul din ultima etapă, a condus timpuriu cu 1-0, iar apoi a reușit să îi fure un punct liderului. 

Catalanii au un motiv de sărbătoare: după ce Xavi a bifat partida cu numărul 700 (DETALII AICI), Leo Messi va atinge și el o bornă importantă la meciul cu Levante.

Argentinianul va disputa partida cu numărul 400, la aproape un deceniu de la debutul în echipa mare a Barcelonei. Messi a marcat în această perioadă nu mai puțin de 331 de goluri în tricoul blaugrana.

Leo a ajuns la 357 de goluri în toate competițiile oficiale și amicale pentru Barcelona și mai are nevoie de 12 goluri pentru a deveni lider la acest capitol pentru clubul catalan. Oricum, sud-americanul deține recordul de goluri marcate în La Liga (223) și meciurile oficiale din toate competițiile (331). 

Messi este cel mai precoce jucător din istoria catalanilor: ajunge la 400 de meciuri la vârsta de 26 de ani și 7 luni. Iniesta a făcut-o la 27 de ani și 11 luni, în timp ce deținătorul recordului de prezențe, Xavi, a atins 400 de meciuri la 28 de ani și o lună. 

În perioada petrecută la Barcelona, fotbalistul născut la Rosario a cucerit patru Baloane de Aur, 3 trofee UEFA Champions League și alte 18 trofee, printre care La Liga, Cupa Spaniei, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Spaniei. 

Partida Levante - Barcelona este transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 23:00, iar cele mai importante faze vor putea fi văzute după miezul nopții pe digisport.ro și pe m.digisport.ro

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑