Procesul de antrenament al «dacilor» devine din ce în ce mai intens



/><br /><p>Primul antrenament al «Daciei» a început la amiază. Antrenorul principal al «dacilor» Dejan Vukicevic a pregătit pentru discipolii săi o alergare solicitantă, dar înainte de asta tehnicianul muntenegrean i-a adunat pe jucători şi le-a explicat planul de acţiuni al pregătirilor, după care a urmat încălzirea. Apoi fotbaliştii au fost împărţiţi în patru grupe. Fiecare din acestea trebuiau să depăşească în timp o anumită distanţă. În total exerciţiile au durat ceva mai mult de o oră şi jumătate şi s-au încheiat cu un meci între jucători care a durat 10 minute.</p>  <p>La finalul antrenamentului, fundaşul portughez <span class=Bruno Simao a discutat cu serviciul de presă al clubului.

- Am început pregătirile cu un moral foarte bun. Sunt fericit că după o pauză atât de lungă să revăd coechipierii. Dar, sincer să spun, aş fi vrut să petrec mai mult timp alături de familie şi fetiţă, care îmi lipsesc foarte mult. În al doilea rând, în Moldova este foarte frig spre deosebire de Portugalia. Şi, în al treilea rând, noul nostru antrenor ne solicită foarte mult (zâmbeşte).

- Tu, ca şi majoritatea jucătorilor, nu iubeşti pauza dintre sezoane din cauza efortului depus la alergări?

- Noi, fotbaliştii, mai mult ne plac antrenamentele cu mingea, dar avem un antrenor, care decide cum trebuie să decurgă procesul de prgătire. Suntem profesionişti şi trebuie să depunem maximum efort la antrenamente. Da, este foarte greu, dar această muncă este foarte utilă în primul rând pentru noi, pentru forma noastră fizică. Posibil, atunci când voi deveni antrenor, va fi altfel, dar acum muncesc din răsputeri.

În următorul reportaj fotto o serie de fotografii de la antrenamentul vicecampioanei:

 width= 

Judecând după feţe, este de înţeles că în cadrul pregătirilor nimănui nu îi va fi uşor.

 width= 

Zâmbetul - o "modă nouă" de la Dejan Vukicevic. Echipa trebuie să primească plăcere de la munca efectuată.

Continuarea reportajului foto.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑