Jucătorii Stelei nu sunt afectați de schimbarea numelui și a emblemei de pe tricouri: ”Nu joacă sigla!”



 

**VIDEO** Jucătorii Stelei nu sunt afectați de schimbarea numelui și a emblemei de pe tricouri: ”Nu joacă sigla!”

VIDEO Steaua - Biel-Bienne 2-0. Roș-albaștrii au încheiat primul cantonament al iernii și se pregătesc deja pentru al doilea stagiu de pregătire, care se va derula în Antalya (Turcia), în perioada 25 ianuarie - 9 februarie.

Victoria contra modestei echipe din Elveția nu l-a mulțumit pe antrenorul Costel Gâlcă, cel care reclamă probleme de lot, dar, în schimb, fotbaliștii s-au declarat satisfăcuți de prestațiile pe care le-au avut și contra Borussiei Dortmund, sâmbătă, dar și contra divizionarei secunde din Țara Cantoanelor.

Fotbaliștii din Ghencea nu sunt afectați nici de noua decizie luată de conducere, care a decis schimbarea echipei și a siglei pentru a doua parte a sezonului.

”Nu joacă sigla, nu contează asta, noi ne facem datoria și respectăm clubul. Important este că am ieșit sănătoși din acest stagiu de pregătire, că ne-am pregătit foarte bine și ne pregătim să mergem în Turcia, acolo unde vom avea mai multe meciuri”, a spus Adi Popa.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑