Clipe de coşmar pentru moldoveanul Cătălin Carp, legitimat la Dinamo Kiev!



022 февраля 2014

 

În ultimele zile, fotbalistul merge pe furiş doar la antrenamente, iar în restul timpului nu face nici un pas din casă din cauza violenţelor.

Căpitanul naţionalei de tineret joacă pentru a doua echipă a celor de la Dinamo Kiev.

În aceste condiţii, Dinamo Kiev a jucat aseară în Cipru cu Valencia, în prima manşă a şaisprezecimilor Ligii Europa şi au pierdut cu 0 la 2. Alte două echipe din Ucraina au fost lasate de UEFA sa joace acasă. Cernomoreţ Odesa a încheiat la egalitate, scor 0 la 0, partida cu Lyon, iar Dnepr s-a impus surprinzător, cu 1 la 0, în faţa favoritei Tottenham. Golul victoriei a fost marcat de Konopleanka din penalty. A patra reprezentantă a Ucrainei în Europa Ligue, Şahtior Doneţk a remizat, scor 1 la 1, în deplasare la Viktoria Plzen. Surpriza serii a fost furnizata de Salzburg, care au trecut în deplasare de Ajax Amsterdam cu 3 la 0. Austriecii au înscris şi golul serii cu lob expediat de la mijlocul terenului.

O altă surpriză a avut loc în Italia. Ludogoreţ din Bulgaria s-a impus cu scorul de 1 la 0 pe terenul echipei Lazio Roma.
Cel mai spectaculos duel al serii s-a jucat în Portugalia. FC Porto a remizat cu Eintracht Frankfurt, scor 2 la 2, după ce a condus cu 2 la 0.

Intr-o alta partida, Rubin Kazani a incheiat la egalitate scor 1 la 1 meciul din deplasare cu Betis Sevilla.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑