Scandal sexual la Arsenal Londra înaintea meciului cu Bayern Munchen



022 февраля 2014

 

19.02.2014 08:45

Scandal sexual la Arsenal Londra înaintea meciului cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, care va fi transmis astăzi seara la Canal 3. Atacantul Olivier Giroud riscă o amendă de 280 de mii de euro, după ce s-a culcat cu un top model american în timp ce echipa se afla în cantonament. Jucătorul francez şi-a cerut scuze pe o reţea de socializare în faţa soţiei, prietenilor, dar şi a conducerii clubului.

Olivier Giroud a petrecut o noapte alături de modelul american Celia Kay în hotelul în care era cazată echipa înaintea meciului cu Crystal Palace de pe 2 februarie. Chiar dacă iniţial a încercat să dezmintă informaţiile publicate de presă, Giroud a fost nevoit să recunoască totul, după ce Celia Kay a făcut publice câteva fotografii din camera de hotel. Atacantul francez riscă acum o amendă usturătoare din partea conducerii clubului.

„El a arătat un pic obosit în ultimele zile. Aşa că înţeleg ce vreţi să obţineţi de la mine. Încet, dar sigur. El a făcut o declaraţie, iar restul nu cred că mai contează. Vreau să-i respect viaţa personală”, a declarat Arsene Wenger, antrenorul Arsenal.

. Giroud, care este căsătorit şi are o fetiţă, şi-a cerut scuze de la familie şi fani pe o reţea de socializare. Atacantul francez a fost rezervă, duminică, în meciul de cupă cu Liverpool şi nu se ştie dacă va fi titular în partida de astăzi seara cu Bayern Munchen din optimile Ligii Campionilor. Meciul va fi transmis la Canal 3 de la ora 21 si 45 de minute.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑