«Dacia-2-Buiucani»: înfrângere în semifinala Cupei Rădăuţanu



022 февраля 2014
/><br /><p>Echipa secundă a «Daciei» este nevoită să părăsească Cupa Rădăuţanu după ce a pierdut la limită în semifinala competiţiei împotriva celor de la «Intersport-Aroma».</p>  <p>În general partida a fost una echilibrată în care superioritatea teritorială au avut-o pe rând cele două echipe. Primele minute ale meciului au fost dominate de «Intersport-Aroma», care cu ajutorul fotbalistului naţionalei Moldovei, Anatol Doroş, au avut două ocazii de poartă. Discipolii lui Ion Mandrâcenco au dat o replică pe măsură: Grosu l-a pus în poziţie de şut pe Pavel Secrier, dar atacantul dintr-o poziţie favorabilă a trimis balonul pe lângă bară.</p>  <p>Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 48 în urma unei faze fixe. Fundaşii «Daciei-2-Buiucani» l-au scăpat din vedere pe Andrei Spânu, care din apropiere a înscris în poarta lui Maxim Frunza - 0:1.</p>  <p>În timpul rămas de disputat fotbaliştii echipei secunde a «Daciei» puteau nu doar să egaleze, dar să obţină şi victoria, dar această zi a fost una nereuşită pentru atacanţii echipei. În rezultat, prima înfrângere a «dacilor» în această ediţie a Cupei Rădăuţanu, care a devenit una fatală pentru echipa lui Ion Mandrâcenco, care momentan încă este deţinătoarea în exerciţiu a trofeului.</p>  <h3 class=Dacia-2-Buiucani - Intersport-Aroma 0:1 (0:0)

Gol: Spânu, 48 - 0:1

Dacia-2-Buiucani: Frunza, Muslimov, Roşca, Modârcă (А. Şoimu), Costin, Secrier, Apostol, E.Grosu, Şauhvalov, Solomin (D. Andronic), Postoroncă

Intersport-Aroma: Râmbu, Îndoiutu, D. Draguţan, Spânu, A.Draguţan, Gujea, Vdovicenco, Leu, Onică, Soroş, Digori

Avertismente: Muslimov (D), 48

Arbitru - Petru Stoianov (Taraclia)

22 februarie. Chişinău, CSCT «Buiucani», aproximativ 100 spectatori

Statistica meciului: şuturi pe poartă - 2-2, şuturi spre poartă - 3-5, cornere - 6-3, offside-uri - 4-2, faulturi - 8-10.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑