De ce a fost scos Lazăr din lot pentru meciul cu Oțelul: "Am ştiut că ne descurcăm şi fără el"



022 февраля 2015

 

**VIDEO** De ce a fost scos Lazăr din lot pentru meciul cu Oțelul:

VIDEO. Oţelul - Dinamo 0-1. Mihai Teja a surprins pe toată lumea, după meciul cu Pandurii din turul semifinalelor Cupei Ligii. Tehnicianul a decis să nu îi includă în lotul pentru meciul de la Galaţi pe Valentin Lazăr, Durimel şi Farnolle.

Lazăr a jucat numai o oră la Târgu Jiu şi a ieşit nervos de pe teren în momentul schimbării. Antrenorul de 36 de ani a ţinut să facă lumină în cazul mijlocaşului de 25 de ani căruia nu i-a picat bine faptul că a devenit al doilea căpitan de la venirea lui Marius Niculae.

"L-am lăsat acasă pentru că aşa am decis. Am crezut că lotul va putea face faţă acestui meci. Lazăr face parte din obiectivele noastre, este un jucător important. Mă bazez pe el. Poate va juca în partida următoare şi va marca

Nu e în formă maximă. Ştie ce înseamnă Dinamo. A fost liderul echipei, dar trece printr-o pasă mai proastă. Am avut nişte discuţii prieteneşti, ca de la antrenor la jucător. I-am explicat motivul pentru care vreau mai mult de la el şi a înţeles", a comentat fostul antrenor al Clujului.

Valentin Lazăr a strâns 19 prezenţe în toate competiţiile acestui sezon în tricoul bucureştenilor şi a marcat 3 goluri, furnizând şi 3 pase decisive.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑