Brașovenii sunt siguri că se salvează: "Pentru asta muncim! Am avut noroc cu golul din final"



 

**VIDEO** Brașovenii sunt siguri că se salvează:

VIDEO. FC Brașov - Dinamo 1-0. Gazdele le-au administrat bucureștenilor cea de-a doua înfrângere consecutivă în Liga I și au urcat pe locul 9 în campionat, la cinci puncte de Rapid, echipa care se află pe ultima poziție retrogradabilă.

"Stegarii" au marcat singurul gol al meciului în inferioritate numerică, în minutul 88, după o lovitură liberă, și au strâns 8 puncte după primele 6 etape ale returului. Antrenorul brașovenilor, Vjekoslav Lokica, e sigur că echipa sa va fi și la anul pe prima scenă a fotbalului românesc.

"Am avut noroc pe final, am marcat acest gol. Se poate întâmpla acest lucru, în momentul în care joci în inferioritate numerică și cei zece jucători luptă până la final. Așa s-a întâmplat în meciul cu Astra, dar de data asta am avut noroc. Suntem foarte mulțumiți cu aceste trei puncte.

În prima repriză am jucat bine, am avut două ocazii. În actul secund, ne-am retras prea mult și le-am cedat posesia. Au avut câteva șanse, dar nu le putem spune ocazii. Îl felicit pe Ganea pentru golul marcat. V-am mai spus, muncim și luptăm pentru evitarea retrogradării. Vom rămâne sigur în prima ligă", a declarat croatul de 49 de ani în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑