Edi Iordănescu, după eşecul cu Gaz Metan: "Aici se vorbește de Europa League, e un mediu care ne face rău"



 

**VIDEO** Edi Iordănescu, după eşecul cu Gaz Metan:

VIDEO. Pandurii - Gaz Metan 0-1. Gorjenii au ajuns la al doilea eşec consecutiv în Liga I, fără să marcheze niciun gol. Eric şi compania au reuşit performanţa să bată Steaua şi Dinamo în numai 4 zile, dar au luat cinci goluri de la Viitorul şi Gaz Metan, în ultimele două etape.

Antrenorul gazdelor, Edi Iordănescu, a dat vina şi pe atitudinea jucătorilor, după înfrângerea de la Târgu Jiu. Pandurii sunt pe 11 în campionat, la un singur punct de ultimul loc retrogradabil, ocupat chiar de echipa lui Dan Matei.

"Traversăm o perioadă foarte grea. Din păcate, în decursul unei săptămâni, ne-am întors situaţia la 180 de grade. Traversam o formă foarte bună, cu rezultate foarte bune împotriva unor echipe cu tradiţie în fotbalul românesc. Am reuşit şi performanţa să ajungem în finală, în premieră, şi în loc, de-aici s construim şi să mergem pe aceeaşi linie, iată că se întoarce situaţia la polul opus şi foarte brusc.

Azi am întâlnit un adevrsar care din primul minut s-a pus pe două linii, care ne-a marcat poate la prima situaţie cu mingea dusă în careu şi dintr-o faza fixă. Aceiaşi jucători care astăzi nu au avut realizări sunt cei care au reuşit să învingă Steaua şi Dinamo. Poate că ne prinde bine această întrerupere să reuşim să ne revenim şi să acumulăm puncte.

Aici se vorbeşte de Europa League, de jucători la echipa naţionala în număr destul de mare, se vorbeşte de transferuri la Steaua şi în străinătate şi acest mediu înconjurător ne-a făcut mult rau. Nu am ştiut să gestionăm acest moment, în ciuda faptului că eu mereu am încercat să îndemn la echilibru, iar atunci când se vorbea de Euopa League, am spus că rămânem o candidată la retrogradare", a comentat Iordănescu.

De partea cealaltă, Dan Matei, antrenorul Gazului, a păstrat un ton echilibrat după prima victorie a returului. Spre deosebire de Cristi Pustai, tehnicianul Rapidului, omologul său de la Mediaș se ferește să calculeze numărul exact de puncte de care are nevoie echipa ardeleană.

"E un început, prima victorie din returul campionatului, ne păstrăm echilibrul. Suntem bucuroși, fericiți, o simțim în interiorul nostru, dar este o singură victorie.

Din păcate, în ultimul timp, câștigă echipele care nu joacă spectaculos. Meciul trecut am avut patru ocazii în care n-am marcat, azi am avut o ocazie și am marcat. Suferă aspectul jocului când joci din trei în trei zile, din păcate nivelul campionatului nu permite acest ritm.

Nu știu câte puncte ne trebuie, mulți antrenori știu deja de câte puncte au nevoie, eu nu știu. Știu doar că trebuie să fac cât mai multe, ca să mă prindă deasupra liniei. Nu pot să zic 38, 40, 45, n-am idee. Nu putem știi, nu suntem profeți. Trebuie să faci cât mai multe puncte, asta e cert. Programul a fost și rămâne infernal", a declarat Dan Matei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑