Juventus - Genoa 1-0. Gazdele au ratat un penalty. Coincidență pentru portarul oaspeţilor



 

**VIDEO** Juventus - Genoa 1-0. Gazdele au ratat un penalty. Coincidență pentru portarul oaspeţilor

Juventus a mai făcut un pas catre al patrulea titlu consecutiv. În meciul cu Genoa, liderul din Serie A n-a strălucit, dar şi-a îndeplinit obiectivul.

În minutul 14, grifonii au cerut lovitură de la 11 metri pentru un fault comis de Marchisio asupra lui Perotti, însă arbitrul i-a acordat argentinianului cartonaş galben pentru simulare.

Campioana ultimelor trei sezoane din Italia a deschis scorul prin Carlos Tevez, care a făcut şah-mat apărarea oaspeţilor. În prelungirile primei reprize, Juve a trecut pe lângă 2-0, însă Chiellini a nimerit transversala, după ce Perrin şi Bertolacci reuşiseră, pe rând, să respingă.

În minutul 61, gazdele au primit o lovitură de la 11 metri după faultul lui Roncaglia asupra lui Pereyra. Intrat în locul lui Perrin, Lamanna a apărat însă penalty-ul şi Juventus - Genoa s-a incheiat 1-0, a 20-a victorie din acest sezon pentru torinezi.

Lamanna a repetat isprava din meciul cu Roma, atunci când a parat o lovitură de la 11 metri, intrat tot din postura de rezervă.

Juventus (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner (Pepe 72), Pereyra, Marchisio, Vidal (Sturaro 88), Padoin - Llorente (Matri 72), Tevez

Antrenor: M. Allegri

Genoa (3-5-2): Perin (Lamanna 52) - Roncaglia, Burdisso, De Maio - Edenilson, Bertolacci, Kucka, Bergdich - Lestienne (Laxalt 66), Perotti, Niang (Boriello 46)

Antrenor: G. Gasperini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑