Și la retrogradare echipele se tem de arbitraj: “Situația e prea sensibilă în acest final de campionat”



 

**VIDEO** Și la retrogradare echipele se tem de arbitraj: “Situația e prea sensibilă în acest final de campionat”

Steaua mai are doar un punct avans în fruntea clasamentului Ligii 1, dar acuză și erorile de arbitraj, fie împotriva ei, fie în favoarea rivalei directe, ASA Tg. Mureș, pentru parcursul slab din retur. Și în subsolul clasamentului echipele se tem de arbitraj.

Lupta la retrogradare e poate mai pasionantă, pentru că e vorba de mai multe formații implicate, decât cea de la vârful ierarhiei. Rapid încearcă să se salveze, dar patronul giuleștenilor, Valerii Moraru, atrage atenția asupra implicării arbitrilor.

“Situația e prea sensibilă în acest final de campionat. Greșelile de arbitraj ies în evidență câteodată. Eu sunt subiectiv, părerea mea, Rapidul a fost dezavantajat. Cu Chiajna, cu ASA Tg Mureș, 11 metri cu U Cluj nedat, cu Astra două hențuri clare, 11 metri. Puțin da, mi-e teamă că vor mai fi astfel de greșeli. Nu depinde numai de noi salvarea, noi facem eforturi extraordinare, dar nu depinde numai de noi. E nevoie de o atenție mai mare din partea arbitrilor.”, a spus Moraru, prin telefon, în direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Patronul Rapidului a mai subliniat o dată faptul că va rămâne în continuare alături de echipă chiar și în cazul retrogradării în Liga a doua: “Da, am spus-o de mai multe ori, o repet și astăzi, vom investi chiar dacă retrogradăm. Astăzi se dau salariile, suntem cu salariile la zi. Dar ceea ce urmează depinde de rezultatele echipei. Indiferent de situație, rămânem cu echipa și în liga a doua.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑