LeBron James face spectacol în play-off-ul Ligii Nord-Americane de baschet



LeBron James face spectacol în play-off-ul Ligii Nord-Americane de baschet. Superstarul lui Cleveland Cavaliers a marcat 27 de puncte în partida cu Detroit Pistons şi a dat trei pase decisive. Echipa lui James s-a impus la final cu o diferenţă de 17 puncte. 

În cea de-a doua partidă jucată contra lui Detroit Pistons pe tern propriu, Cleveland Cavaliers s-a văzut condusă după primul sfert cu scorul de 23-28. ”Cavalerii” şi-au revenit rapid şi la pauza mare conduceau cu un avantaj minuscul, 55-53. Însă pentru echipa din statul american Ohio iureșul de-abia urma: în jumătatea a doua a întâlnirii ea nu a lăsat nicio şansă adversarului, impunându-se la final cu 107-90.

Jucătorul meciului a fost tot starul LeBron James, care a marcat 27 de puncte pentru Cavaliers şi a dat trei pase decisive.

Superstarul formaţiei din Cleveland a devenit astfel al patrulea jucător din NBA care a trecut borna de 1200 de pase decisive în meciurile din faza play-off.

Cleveland Cavaliers a obţinut a doua victorie în faţa formaţiei Detroit Pistons şi mai are nevoie de tot atâtea pentru a se califica în sferturile de finalăe ale Ligii Nord-Americane de baschet, dar următoarele două partide se vor juca la Detroit.

La fel stau lucrurile și în alte două serii din optimi în care s-au jucat partidele secunde. Los Angeles Clippers s-a impus și într-al doilea meci în fața lui Portland TrailBlazers, scor 102-81, iar Miami Heat a învins-o a doua oară pe Charlotte Hornets, scor 115-103.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑