Accidentare ORIBILĂ în Cupa Stanley! Scott Laughton, scos de pe gheață cu targa



Accidentare oribilă în Cupa Stanley! Jucătorul Philadelphiei Flyers, Scott Laughton, a ieșit dezechilibrat dintr-un clinci cu adversarul și s-a lovit violent de mantinelă. După care a rămas imobilizat și a fost scos de pe gheață cu targa.

La final, Philadeplhia Flyers a obţinut prima victorie partida a patra din optimile Cupei Stanley cu Washingon Capitals şi a rămas în competiţie.

Cu câteva minute până la sfârșitul primei reprize a meciului al patrulea dintre Philadelphia Flyers şi Washington Capitals, jucătorul gazdelor Scott Laughton a suferit o accidentare dură.

Hocheistul a fost împins de adversar şi s-a lovit de mantinelă. Laughton a stat câteva minute nemişcat, iar ulterior, după primele îngrijiri medicale a fost scos cu targa de pe gheață şi transportat la spital.

Philadelphia Flyers a câștigat cu scorul de 2-1 partida a patra a seriei cu Washington Capitals. Pentru portocalii au marcat Gostisbehere şi MacDonald, de partea cealaltă golul formaţiei oaspete fiind înscris de T.J. O'Shie.

În urma acestui succes Philadelphia Flyers a redus din diferenţă - scorul la general a devenit 1-3 - şi mai speră la calificarea în sferturile Cupei Stanley.

Capitals, care a câștigat primele trei partide, mai are nevoie de o victorie pentru a se califica în faza următoare.

Într-un alt meci, Dallas Stars a învins în deplasare la Minnesota Wild cu 3-2 şi, ca și Capitals, este la un pas de a obţine calificarea în sferturile de finală.

Formaţia din Texas conduce la general cu 3-1 și va juca următorul meci pe teren propriu, la Dallas, pe 23 aprilie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑