Lokomotiv vs. Barcelona. Luptă crâncenă pentru ultimul loc din Final Four-ul Euroligii



Lokomotiv Kuban Krasnodar a învins în deplasare Barcelona cu 92-80 şi a egalat scorul la general, astfel că echipa calificată în Final Four se va decide în meci decisiv, al cincilea din play-off.

Lokomotiv Kuban Krasnodar a început ca din tun partida din Spania cu Barcelona. Oaspeţii au câştigat la limită primele două sferturi şi conduceau la pauza mare cu 40-35.

În ultimele două sferturi, catalanii şi-au revenit şi au forţat egalarea, iar la sfârşitul timpului regulamentar nu s-a decis învingătoarea. Cu trei secunde înainte de încheierea ultimului sfert, ibericii au egalat scorul la 76, astfel că partida a avut nevoie de over-time.

Barcelona însă nu şi-a putut continua evoluţia şi în over-time, fiind de nerecunoscut. Lokomotiv Kuban Krasnodar s-a impus până la urmă cu 92-80 şi a egalat scorul în serie, 2-2.

Ultima echipă calificată în Final Four se va decide în Rusia pe 26 aprilie, atunci când Lokomotiv Kuban Krasnodar va primi replica Barcelonei în ultimul meci al seriei dintre cele două formaţii.

Источник – PublikaTV


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑