Isăilă îl contrazice pe Niculae: ”Suntem foarte puțini, trebuie să acoperim multe posturi”



Isăilă îl contrazice pe Niculae: ”**Suntem foarte puțini,** trebuie să acoperim multe posturi”

La doar câteva zile după ce Ioan Niculae a spus că Astra are un lot bun și a pomenit doar de două-trei transferuri, Daniel Isăilă atenționează că giurgiuvenii au mari probleme de lot.

Astra a început deja pregătirea de vară impulsionată de obiectivul propus în viitorul sezon și anume câștigarea campionatului. Aflați în pregătire la Brașov, giurgiuvenii simt că nu le va fi ușor, mai ales că sunt probleme în ceea ce privește numărul fotbaliștilor din lot.

Antrenorul Daniel Isăilă i-a transmis astfel un mesaj public finanțatorului echipei, Ioan Niculae, care a spus, deunăzi, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că lotul giurgiuvenilor este unul bun, care nu necesită decât maximum trei implanturi (DETALII AICI și VIDEO).

”La cum arată lotul, suntem foarte puțini din punct de vedere numeric. Trebuie să acoperim foarte multe posturi în acest moment. Avem patru fundași și trebuie dubluri pe fiecare post, sunt în discuții avansate cu mijlocași laterali, să vedem ce se va întâmpla cu Yazalde, deci destule probleme”, a spus Isăilă.

După ce sezonul trecut, Astra a terminat la cinci puncte în spatele campioanei, Daniel Isăilă nu se mai mulțumește cu puțin. Țintește titlul și stie deja care vor fi contracandidatele astralilor.

”Este clar că doar titlul ne poate aduce satisfacții în acest moment. Nu va fi ușor, asta este clar. Rămâne de văzut cum se va comporta Steaua cu noua conducere, și Petrolul va fi acolo în luptă cu noi”, a mai spus Isăilă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑