Fotbaliştii «Daciei» după meciul cu «Cernomoreţ»



După meciul din turul doi preliminar al Ligii Europa în care Dacia a pierdut în deplasare cu Cernomoreţ cu scorul de 0:2, "dacii" au răspuns la întrebările jurnaliştilor în zona mixtă.

Gheorghe Ovseannicov, atacant:

- Meciul a fost unul dificil pentru că am avut în faţă un adversar puternic. Am jucat pe terenul lor şi desigur că a fost o mare presiune pentru noi, emoţii. Golul pe care l-am încasat în debutul reprizei secunde ne-a dat peste cap planurile. Anume această reuşită a fost în continuare cheia partidei.

- Al doilea gol pe care l-a primit Dacia în ultimile minute a complicat şansele echipei la calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europa?

- Cred că da. La scorul de 0:1 puteam marca repede un gol acasă şi după asta deznodământul partidei era deschis oricărui final. Acum avem nevoie de două goluri. Desigur că este mai dificil, dar consider că nimic încă nu este pierdut. Mai este un meci, deci şanse sunt. Am pierdut în Odesa, dar este meciul retur în care trebuie să ne reabilităm.

Iurii Şeveli, atacant:

- Nu vreau să dau pronosticuri pentru că nu-mi place. Ne vom califica sau invers, dar cu siguranţă vom analiza acest meci, vom trage concluzii la greşelile făcute şi staff-ul tehnic va decide cum vom meciul de pe teren propriu. Nu are nici un sens acum să ne ocupăm de pronosticuri.

Maxim Mihaliov, mijlocaş:

- Am jucat în deplasare deaceea nu a fost deloc simplu. Am pierdut un meci, dar nu şi lupta. În ultimile minute am primit un gol care ne complică situaţia în perspectiva meciului de acasă. Dacă am fi marcat în prima repriză atunci cred că alta ar fi fost soarta meciului.

 /></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑