Rapid a încasat 100.000 €, dar jucătorii n-au văzut niciun ban! S-au achitat datoriile de la baza "Pro Rapid"



**VIDEO** Rapid a încasat 100.000 €, dar jucătorii n-au văzut niciun ban! S-au achitat datoriile de la baza

Rapid traversează de peste un an cea mai delicată perioadă din istoria clubului. Cu cinci zile înaintea startului noii ediţii de Liga I, giuleştenii nu au decât 15 jucători legitimaţi şi se confruntă cu mari probleme financiare.

În aceste condiţii, LPF a virat zilele trecute suma de 100.000 de euro, bani contând pentru drepturile de televizare. Vestea i-a bucurat nespus pe elevii interimarului Marian Rada, care se aşteptau la plata a cel puţin un salariu din cele restante.

Totuşi, fotbaliştii nu au mai văzut niciun ban, deoarece grosul sumei a fost folosit pentru achitarea datoriilor de la baza Pro Rapid, de unde “vişiniii” au fost evacuaţi în timp returului din ediţia trecută a eşalonului secund. În urma acestui demers, fotbaliştii Rapidului vor putea reveni la locul lor tradiţional de pregătire.

“Am avut o discuţie mai aprinsă cu doamna Andronache, care a fost în Giulesti, dar nu se pune niciodată problema să nu jucăm cu Steaua.

Nemulţumirile există în continuare. Am înţeles că la club a intrat o sumă în jur de 100.000 de euro de la LPF, din drepturile de televizare. Din aceasta s-a rezolvat o problemă foarte importantă, zic eu, atât pentru noi, cât şi pentru club, aceea de a reveni la baza noastra de pregătire, care ne-a lipsit foarte mult.

E adevărat, ne aşteptam la cel puţin un salariu. E dreptul nostru să fim nemulţumiţi în continuare, dar pe de altă parte putem să spunem că s-a rezolvat o problemă poate chiar mai importantă decât a noastră, pentru că până la urmă foarte mulţi bani în plus nu am fi primit”, a spus Daniel Pancu, în direct la Fotbal Club.

Fotbalistul a spus că unul dintre avantajele revenirii la Pro Rapid este acela că jucătorii din provincie vor avea unde să doarmă, în condiţiile în care aceştia nu-şi mai pot achita chiriile:

“Sunt mulţi nemultumiţi, în primul rând cei din provincie care au chirii de plătit. Acum li s-a asigurat la Mogosoaia, din ce am înţeles zilele astea, şi de asta probabil e foarte important să ne întoarcem la Pro Rapid, pentru că practic vor avea unde să doarmă cei care nu-şi mai puteau permite să închirieze ceva”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑