Succes istoric pentru Milsami! Echipa s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor



Foto: kabaragenbola.com

Succes istoric pentru Milsami Orhei! Echipa antrenată de Iurie Osipenco s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după ce a eliminat formaţia Ludogoreţ Razgrad, multipla campioană a Bulgariei.

După ce a învins în partida tur cu 1-0, Milsami s-a impus şi în meciul din manşa secundă, jucat la Orhei. De această dată, campioana Moldovei a învins cu scorul de 2-1. Oaspeţii au marcat primul gol al partidei în minutul 25 prin Marcelinho, însă Milsami a egalat peste doar un minut după golul lui Gheorghe Andronic.

Din minutul 73, echipa din Orhei a rămas în inferioritate numerică. Căpitanul Andrei Cojocari a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben, în urma unui fault la Marcelinho. Chiar dacă a rămas cu un om mai puţin în teren, Milsami a reuşit să de-a lovitura şi a marcat golul victoriei în minutul 87 prin Petru Racu.

Fundaşul naţionalei Moldovei a înscris la două minute după ce a intrat în teren, evoluând pe post de atacant.

În turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Milsami va juca cu învingătoarea dintre Skenderbeu, din Albania, și Crusaders, din Irlanda de Nord. În prima manșă, campioana Albaniei s-a impus cu 4-1 pe teren propriu. Partida retur se va juca în această seară de la ora 21:45.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑