Deşi fără fani, steliştii nu se tem: "Putem învinge orice adversar de nivelul Partizanului!"



 

VIDEO **Deşi fără fani, steliştii nu se tem:**

Steaua joacă miercuri seara returul cu Trencin, însă toate gândurile roș-albaștrilor se îndreaptă, deja, spre prima manșă cu Partizan, din turul 3 preliminar al UEFA Champions League.

Deși sârbii s-au întărit și l-au adus inclusiv pe Valeri Bojinov, fostul atacant al lui Juventus și Manchester City, steliștii nu se tem de formația din Belgrad și sunt convinși că se pot lupta cu orice echipă care nu este cu adevărat de top.

În același timp, Helmuth Duckadam regretă faptul că atât returul cu Trencin, cât și jocul cu Partizan, se vor disputa fără spectatori.

"Partizan este o echipă cunoscută, puternică, dar la ora asta Steaua poate să învingă orice adversar la nivelul ei. Sigur, fac excepție echipe precum Bayern sau Manchester United, acolo e dificil.

Va fi mai greu fără spectatori, așa cum este și cu Trencin. Ei vor să dovedească talentul lor și faptul că sunt jucători de perspectivă, dar practic nu au cui să arate acest lucru.

După aceste două etape, suporterii și galeria noastră să înțeleagă că trebuie să ne comportăm cât mai civilizat, pentru că vedem ce se întâmplă și ce riscăm. Noi pierdem foarte mulți bani, iar echipa nu poate fi încurajată", a spus Duckadam pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑