Rădoi vrea să refacă cuplul de fundași centrali de la CFR, Carp-Larie. ”Nu pot să mut toată echipa la Steaua!”



 

Rădoi vrea să refacă cuplul de fundași centrali de la CFR, Carp-Larie. **”Nu pot să mut toată echipa la Steaua!”** VIDEO

Oficialii Stelei își doresc încă un jucător de la CFR Cluj. După ce i-au achiziționat pe Sulley Muniru și pe Gregory Tade, bucureștenii au pus ochii și pe Ionuț Larie (28 de ani), fotbalist lansat în fotbalul românesc de Viitorul lui Hagi.

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, care sunt șansele ca Larie să le calce pe urme foștilor săi coechipieri.

”Ar fi greu de dat Larie, pentru că nu pot să mut toată echipa la Steaua. Nu pot rămâne fără apărare. Sigur că totul are un preț și, pentru unul corespunzător, poate fi luat în calcul.

Ionuț este un băiat deosebit, chiar i-am și mărit puțin contractul, în ciuda situației noastre financiare, el este mulțumit. Dar, dacă-l vrea Steaua se poate discuta pentru un preț corespunzător”, a spus Mureșan.

Președintele grupării din Gruia a vorbit și despre meciul cu Steaua, din etapa a 3-a a Ligii 1.

”Avem meci greu cu Steaua. Din păcate, nu am avut succes cu ei, dar poate ne va ieși de data asta. Și noi avem echipă bună, deci se poate întâmpla orice”, a mai spus Mureșan la Digi Sport.

Steaua - CFR Cluj, din etapa a 3-a a Ligii 1, se va disputa sâmbătă, 25 iulie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul poate fi urmărit într-un format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑