Nici cu arbitrul. Dinamo a fost avantajată de Avram în trei rânduri aseară, cu Petrolul, dar tot nu a învins022 сентября 2013

 

></p><p>Era o vreme când <strong>Dinamo</strong>, deși avea echipă, apela și la „butoanele” arbitrilor pentru a câștiga meciurile. Cel puțin așa vorbesc „gurile rele” din fotbal. Acum, formația din Ștefan cel Mare nu are nici un lot foarte valoros și nu mai profită nici când greșelile de arbitraj o avantajează. Așa s-a întâmplat aseară, sâmbătă, 21 septembrie, la partida Dinamo-Petrolul, când „centralul” <strong>Marius Avram</strong> a greșit în trei rânduri, de fiecare dată în favoarea gazdelor. Cu toate acestea, „câinii roșii” nu au reușit să câștige în fața echipei lui Cosmin Contra, ba, mai mult, putea să piardă pe finalul partidei toate cele trei puncte.</p><p><span style=1. Mai întâi, în minutul 43, congolezul Ferebory Dore a înscris cu capul, din marginea careului mic, dar reușita a fost anulată pentru un fault în atac al atacantului prahovean la Collins Fai. Reluările Digi Sport nu confirmă, însă, presupusa infracțiune a lui Dore.

2. Peste doar două minute, Laurențiu Rus comite un henț în propriul careu, în urma unei alunecări imprudente, dar și acum Avram i-a ocrotit pe „câini” și nu a fluierat nimic, lăsând jocul să continue.

3. În fine, în minutul 52, Bălgrădean îl faultează dur pe Alcenat în propriul careu, iar Avram arată punctul cu var. În schimb, deși trebuia să-i acorde cartonaș roșu goalkeeperului gazdelor, „centralul” partidei îi arată, cu indulgență, doar cartonașul galben. De parcă toate acestea nu ar fi fost destul, Guilherme irosește penalty-ul, trimițând slab și dându-i ocazia portarului lui Dinamo să se revanșeze pentru provocarea loviturii de la 11 metri.

Cu toate acestea, dând dovadă de fair-play, antrenorul oaspeților, Cosmin Contra nu a vrut să-l acuze pe Marius Avram de rea voință, deși a admis că deciziile acestuia au influențat rezultatul final:

”Eu cred că am pierdut două puncte azi (...). Eu cred că Marius Avram a încercat să ducă un meci greu la bun sfârșit. Mie mi s-a părut că-l atinge în mână pe Rus la acea alunecare, la golul lui Dore am înțeles că nu a pus mâna pe el și nu a faultat. Cred că aceste decizii au afectat rezultatul final. La faza lui Bălgrădean nu am văzut bine faza, nu știu dacă ar fi meritat roșu”.

În urma rezultatului de ieri, cu Petrolul, 1-1, Dinamo a strâns doar nouă puncte în opt etape și este pe locul 10 în clasament în acest moment.

></p><p> </p><p> </p><p> </p>          </div>
                  <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

 • за год
 • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑