Artur Ionita, rege in Italia! VEZI primul gol marcat de moldovean in Serie A



022 сентября 2014

A fost rege in Elvetia, acum este rege in Italia. King Artur, asa cum este numit mijlocasul nationalei Moldovei, Artur Ionita, a scris istorie aseara in partida dintre echipa sa Verona si cei de la Torino. Ionita a marcat primul sau gol la echipa, reusita care a adus victorie Veronei.

 

Artur IONITA, MIJLOCAS HELLAS VERONA: " Sunt foarte fericit de cele 3 puncte obţinute, trebuie să ne pregatim acum liniştit de meciul de miercuri." 

 

Totodata golul lui Ionita a fost primul marcat vreodata de un moldovean in Seria A. 

 

Artur IONITA, MIJLOCAS HELLAS VERONA : " Aveam emoţii, cred că e un lucru normal, m-am simţit la fel ca şi la primul gol în Elveţia. - Cui îi dedici acest gol? - Tatălui meu. " 


Meciul propriu-zis a fost unul echilibrat, cu ocazii de ambele parti. Diferenta a facut-o Artur Ionita. Internationalul nostru, numit de comentatorii rusi Gatuzzo de Moldova, fost introdus in minutul 64 in locul lui Lazaros Christodoulopoulos si peste doar doua minute a marcat. Acest gol a adus si toate cele 3 puncte formatiei sale. Pe final insa Torino putea egala. A avut o ocazie extraordinara, deoarece arbitrul le-a oferit gazdelor un penalty. Portarul Veronei, Rafael a fost insa la inaltime, a aparat bine in doua randuri in fata El Kaddouri si si-a pastrat poarta intacta.

 

Dupa aceasta victorie Hellas Verona a ajuns pe pozitia a treia in campionatul Italiei cu 2 victorii si un egal la activ. Lider in Italia este Juventus, care e urmata de AS Roma. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Artur Ionita, Hellas Verona, serie A,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑