Victorie importanta pentru Milsami: Cum a batut-o pe Zimbru si a urcat pe locul 3 in Divizia Nationala



022 сентября 2014

Dupa un start ezitant de sezon, Milsami merge din ce in ce mai bine. Formatia din Orhei a batut-o ieri cu 1 la 0 pe Zimbru si a urcat pe locul 3 in Divizia Nationala. In aceeasi etapa liderul Dacia Chisinau a pierdut de la Veris, suferind prima infrangere a sezonului.

 

Victorie importanta pentru Milsami. Vulturii rosii au primit ieri vizita Zimbrului si au invins-o pe echipa din capitala cu 1 la 0. Singurul gol a venit dupa o lovitura libera, executata bine de mijlocasul nationalei Moldovei, Artur Patras.AmbiantaGratie succesului, Milsami a obtinut a treia victorie la rand si cu 14 puncte accumulate, a urcat pe locul 3 in Divizia Nationala. Acelasi numar de puncte il are si campioana in exercitiu Sheriff. Tot ieri, viespile au invins cu 4 la 0 formatia din Balti Zaria. Cu cate o dubla s-au remarcat Ricardo Cavalcante si Vadim Paireli.

 

Tot 14 puncte in clasament are acumulate si Veris. Ieri haiducii au batut-o surprinzator pe Dacia cu 2 la 0. Pentru Veris au marcat Sergiu Mocanu si Petru Racu.

 

Chiar daca a pierdut, Dacia Chisinau a ramas prima in Moldova. Dupa etapa cu numarul 8, dacii au acumulate 17 puncte, insa gruparea din capital are si un meci mai mult decat, Milsami, Sheriff si Veris.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: zimbu, Milsami, divizia nationala,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑