TOP 10 Declarații de la vedetele fotbalului despre Ronaldo, de ziua acestuia!  de colecție!



022 сентября 2014

Ronaldo Luis Nazario de Lima a împlinit 38 de ani la finalul săptămânii precendente, iar presa braziliană a strâns cele mai tari 10 declarații ale altor vedete din fotbalul mondial despre fostul mare atacant.

Singurul jucător care a evoluat atât pentru Barcelona și Real Madrid, cât și pentru Inter și AC Milan, a marcat cariera multor vedete din prezent. Cuvântul idol este cel mai des întâlnit în momentul în care Balotelli, Cristiano Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, Benzema și ceilalți vorbesc despre cel care a câștigat de două ori Balonul de Aur, în 1997 și 2002.

Campion Mondial de două ori cu Brazilia, în 1994 și 2002, Ronaldo a jucat 98 de meciuri pentru trupa carioca și a înscris 62 de goluri. El este al doilea marcator din istoria primei reprezentative, fiind depășit doar de Pele (77).

Cu 13 trofee câștigate la echipele de club, însă niciodată UEFA Champions League, atacantul brazilian a înscris 352 de goluri în întreaga carieră.

Mai jos cele mai interesante 10 declarații ale vedetelor fotbalului despre Ronaldo, la împlinirea vârstei de 38 de ani:

1) Pato - "Când am fost mic am visat să ajung ca el. Nimeni nu poate face asta însă, pentru că este cu adevărat Fenomenul fotbalului"
2) Neymar - "Ronaldo este cel mai bun din lume, am fost cucerit de măiestria lui"
3) Leo Messi - "Ronaldo a fost eroul copilăriei mele, am învățat multe de la el și consider că este cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată"
4) Cristino Ronaldo - "Toată viața mi-am propus să joc la fel ca Ronaldo, dar încă mai am mult de muncit. A fost extraordinar"
5) Ronaldinho - "A fost idolul meu, este cel mai bun fotbalist care a existat vreodată"
6) Ibrahimovic - "Nu a mai existat niciodată cineva ca el. A fost idolul meu și când eram mic le spuneam colegilor de echipă să mă strige Ronaldo"
7) Benzema - "Am venit la Real Madrid pentru că el a jucat aici, aș vrea să reușesc și eu măcar jumătate din lucrurile pe care le-a făcut" 
8) Balotelli - "Dacă mă întâlnesc față în față cu Ronaldo și el îmi cere, vă promit că mă voi comporta exemplar, atât pe teren, cât și în afara lui. A fost idolul meu și un cuvânt de la el valorează cât altele 100 de la oricine altcineva"
9) Fabio Capello - "Ronaldo este cel mai bun jucător pe care l-am antrenat în viața mea"
10) Paolo Maldini - "A fost cel mai bun atacant din lume, cel care mi-a dat cele mai mari bătăi de cap când am jucat împotriva lui"

Vezi mai jos un VIDEO de colecție cu fazele de geniu reușite de Ronaldo:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑