Rasmussen nu este singura veste bună pentru CSM București. ”Avem garanția unei liniști financiare”



022 сентября 2015

 

**VIDEO** Rasmussen nu este singura veste bună pentru CSM București. ”Avem garanția unei liniști financiare”

CSM Bucuresti și-a numit oficial noul antrenor. Este vorba despre Kim Rasmussen (43 de ani), care i-a luat locul lui Mette Klitt pe banca deținătoarei titlului. Danezul a mai fost aproape, vara aceasta, si de HCM Baia Mare.

Instalarea lui Rasmussen nu e singura veste bună pentru CSM București. Suma de 4,5 milioane de lei a intrat în conturile clubului, iar până vineri conducerea a dat asigurări că vor fi plătite toate restanțele. Mayssa Pessoa a revenit deja, iar sefii speră s-o întoarcă din drum și pe Ekaterina Vetkova.

”Sunt fericit să fiu aici și abia aștept să mă apuc de treabă. Clubul este nou în handbalul european, dar vorbim despre o echipă foarte puternică”, a spus Rasmusen, la instalarea în funcție.

Din cauza restanțelor financiare, portarul Mayssa Pessoa a refuzat să intre în etapa trecutã cu HC Zalău, dar cei din conducere susțin că lucrurile vor reveni la normal.

”Avem garanția unei liniști financiare. Fetele au înțeles că nu e normal să aibă un comportament de acest fel în care să ne luăm jucăriile și să plecăm acasă, pentru că nu suntem fără relații contractuale”, a spus Constantin Căliman, directorul general al celor de la CSM București.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑