«Dacia» - «Zimbru»: deplasare gratuită la meci



022 октября 2013
/><br /><p><strong class=Sâmbătă, 26 octombrie, «Dacia» va disputa un meci foarte importat cu un adversar la fel din capitala ţării - «Zimbru».

În multe rânduri, mulţi dintre Voi au ocazia să decidă, să mergeţi la un meci de fotbal sau să vă ocupaţi de lucrurile casnice, să vă reţineţi la serviciu, să fiţi alături de familie sau persoana iubită, să vă rezolvaţi problemele personale, sau pur şi simplu să vă relaxaţi. Problema este în faptul că oamenii din această categorie, ca la  «Dacia», cei adevăraţi, care înţeleg: dacă nu vor veni la meci - practic tribunele vor fi goale. Participarea mai puţin activă va lăsa echipa nesusţinută adecvat. Mecanismul poate funcţiona doar îmbinând toate părţile. Atunci imaginea generală, ca a unui puzzle rezolvat, va fi completată cu imaginea fiecărei persoane.

Clubul de fotbal «Dacia» organizează deplasare gratuită la meciul «Dacia» - «Zimbru» din etapa a 13-a a Diviziei Naţionale. Toţi doritorii care vor să susţină «lupii galbeni» la Speia, trebuie să sune la numărul de telefon - 069067209 (Sergiu) până vineri, 25 octombrie. Nu fi indiferent! Evită rutina zilnică şi vino la fotbal! Alătură-te. Avem nevoie de victorie şi pentru asta este foarte necesară susţinerea suporterilor.

Vino sâmbătă, 26 octombrie, la ora 15:00 pe stadionul din satul Speia pentru a susţine vicecampioana Moldovei într-o partidă atât de importantă, care nu e mai puţin importantă pentru Voi, suporterii!

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑