LIVE EXCLUSIV ACUM Radwanska - Kvitova, duel la Turneul Campioanelor!



022 октября 2013

></p><p><a href=CLICK AICI PENTRU A URMĂRI PARTIDA (disponibil clienților RCS-RDS)

Digi Sport transmite în direct meciurile de la Turneul Campioanelor, de la Istanbul, unde se înfruntă cele mai bune 8 jucătoare de tenis ale lumii. În exclusivitate pe digisport.ro, Agnieszka Radwanska și Petra Kvitova dispută primele lor meciuri la ediția din 2013.

Cele două s-au întâlnit pe hardul de la Istanbul și anul trecut, când Radwanska (24 de ani) a avut câștig de cauză: 6-3, 6-2. Totuși, în cele cinci întâlniri directe, cehoaica are avantaj clar, reușind să învingă în toate celelalte patru dispute, printre care și una la Istanbul, în 2011.
În rest, Kvitova s-a impus la Linz (2009), în minimum de seturi, reușind apoi victoria contra polonezei și în2011, la Eastbourne, pe iarbă.

Ultimul meci direct dintre cele două a avut loc în 2013, la Dubai, unde Kvitova a avut câștig de cauză: 6-2, 6-4. Radwanska este pe locul 4 mondial, în vreme ce Kvitova ocupa poziția a 6-a. Meciul de marți dintre cele două începe la ora 21:30.

Ambele jucătoare par în formă bună, având doar două înfrângeri în ultimele zece meciuri disputate. Radwanska a pierdut în minimum de seturi la Serena Williams (Beijing) și Kerber (Tokio), în vreme ce Kvitova s-a înclinat în fața lui Jankovic (Beijing) și a lui Riske (US Open).

Victoria Azarenka (Belarus), cap de serie numărul 2, a învins-o, marţi, pe Sara Errani (Italia), a şasea favorită a competiţiei, în primul meci din grupa albă de la Turneul Campioanelor de la Istanbul. Azarenka s-a impus cu scorul de 7-6 (7/4), 6-2, după două ore şi 14 minute.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑