Toma, antrenor Steaua U19: “Lipsa de experiență ne-a privat de o victorie cu Basel“



022 октября 2013

></p><p>Antrenorul echipei sub 19 ani a Stelei, Ion Toma, a declarat, marţi, la finalul partidei cu FC Basel, scor 1-1 <a href=(VIDEO), contând pentru etapa a treia a UEFA Youth League, că lipsa de experienţă i-a privat pe jucătorii săi de prima victorie.

“În prima repriză am jucat cu mult sub sub ceea ce mă aşteptam. În a doua am jucat destul de bine, dar nu atât încât să câştigăm. Cred că avem o şansă şi la Basel. Sperăm ca până la meciul cu Schalke de acasă să îmbunătăţim jocul.

Obiectivul este să ieşim cu fruntea sus din această competiţie. Sunt copii de 18 ani care nu au jucat niciun meci internaţional. La ultima fază, vârfului nostru de atac i s-au înmuiat picioarele când să tragă la poartă. Asta înseamnă că are emoţii pentru o asemenea competiţie şi îţi trebuie o oarecare experienţă“, a spus Toma.

><br><br>Ion Toma a afirmat că rezultatul este, până la urmă, unul echitabil.<br><br><em><strong>“Este un punct mare, pentru că ştiam că Basel are o echipă extraordinar de bună. Basel este academia din Europa care s-a dezvoltat cel mai mult în ultimii trei ani. A avut în teren jucători cu un an sau doi mai mici, sunt vârfurile lor de generaţie.</strong></em><br><br><em><strong>Noi cred că am făcut un mic progres, dar Basel nu este nici Chelsea şi nici Schalke, dar consider că rezultatul este echitabil. Noi ne aşteptam să câştigăm fiecare meci, dar trebuie să ne vedem lungul nasului şi să vedem unde suntem“</strong></em>, a completat Toma.</p><p style=Târnovan: “Am avut o altă atitudine“

Marcatorul primului gol al Stelei în această competiţie, Alexandru Târnovan, a precizat că Basel a fost mai accesibilă în raport cu Schalke și cu Chelsea.

“A fost un meci destul de greu. Am avut emoţii la început, dar pe teren am văzut că se poate şi am dat tot ce am avut mai bun. A fost o schimbare de atitudine faţă de celelalte meciuri, pentru că abia ne strânsesem de două săptămâni şi nu legasem relaţiile de joc. Basel a fost o echipă mai accesibilă faţă de celelalte două“, a adăugat Târnovan.

În schimb, atacantul Alexandru Mitriţă speră ca remiza cu elvețienii să reprezinte un nou start pentru Steaua în această competiţie.

“E un punct bun pentru noi şi sperăm ca la următorul meci să scoatem mai mult. Basel e o echipă bună, ca toate celelalte, doar că am avut noi o altă atitudine, mai mult tupeu. În primele două meciuri ne-am acomodat, iar acum sperăm la mai mult“, a explicat Mitriţă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑