Meciul anului pentru Sheriff. Echipa aşteaptă cu sufletul la gură super-duelul cu Tottenham Hotspur



022 октября 2013

 

Sheriff aşteaptă cu sufletul la gură super-duelul cu Tottenham Hotspur din grupele Ligii Europei. Antrenorul Veaceslav Rusnac crede că pentru fiecare fotbalist acesta este un meci special, în timp ce jucătorii se gândesc chiar la victorie.

Chiar dacă Tottenham are o istorie mai bogată şi este favorită în meciul cu Sheriff, echipa din Moldova are cu ce se lăuda. Gruparea tiraspoleană are 12 titluri de campioană, în timp ce Tottenham, doar două. Totodată, Sheriff, la fel ca şi gruparea engleză, este neînvinsă în acest sezon în grupele Ligii Europei.

"Toţi aşteaptă acest meci. Pentru jucători, este o oportunitate să joace cu una din echipele de top din Europa. Cred că ei vor face tot posibilul ca să obţină un rezultat bun", a spus antrenorul Sheriff, Veaceslav Rusnac.

Conform caselor de pariuri, Tottenham este considerată echipa cu cele mai mari şanse de a câştiga competiţia. Jucătorii din Tiraspol nu sunt afectaţi de acest fapt şi îşi doresc chiar victoria în partida cu londonezii.

"Noi deja de trei săptămâni ne pregătim de meciul cu Tottenham. Cred că fiecare fotbalist îşi doreşte să joace împotriva unei echipe mari, cum este formaţia londoneză. Consider că toţi îşi doresc să evolueze în această partidă şi să învingă. Victoria mereu este bine-venită", a punctat jucătorul de la Sheriff, Henrique Luvannor.

Meciul dintre Sheriff şi Tottenham se va juca joi, la Tiraspol, cu începere de la ora 20.00. Partida va fi arbitrată de israelianul Liran Liany.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑