Carieră ruinată! Un boxer a fost suspendat pe viaţă după ce a făcut un gest necontrolat



022 октября 2014
foto: obiectiv.info

Carieră ruinată după un gest necontrolat. Boxerul croat Vido Loncar a fost suspendat pe viaţă după ce a bătut un arbitru de la Campionatul Euronean printre juniori.

În vârstă de 18 ani, croatul Vido Loncar şi-a luat adio de la cariera de pugilist. Acesta l-a luat la pumni cu brutalitate pe un arbitru polonez la finele meciului pierdut cu un lituanian. Incidentul a avut loc în cadrul Campionatului European de juniori.

Arbitrul a fost dus de urgenţă la spital, iar boxerul croat a fost suspendat pe viaţă de către forul internaţional. După cele întâmplate, oficialii federaţiei croate de box şi mai mulţi suporteri i-au sărit în apărarea agresorului.

Antrenorii care au văzut cum a fost luat la pumni arbitrul au rămas şocaţi.

''El nu este un măcelar. Lucrurile au fost supraestimate. A fost un act de ambiţie excesivă. Eu ştiu cât de mult el şi-a dorit să fie alături de alţi trei croaţi medaliaţi. Ar fi putut fi al patrulea în competiţia curentă. A avut aşteptări mari, dar până la urmă şi-a permis un gest de furie care îl va urmări pentru tot restul vieţii'', a spus antrenorul echipei kosovare, Latif Domoli.

Faza cu boxerul croat care se răzbună pe arbitru a devenit virală pe Internet. În mai puţin de 48 de ore, filmuleţul a adunat peste două milioane şi jumătate de vizualizări pe youtube.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑