Sezon de coșmar pentru Șahtior în UCL! Doar două echipe sunt fără gol marcat după 3 etape



022 октября 2015

**Sezon de coșmar pentru Șahtior în UCL!** Doar două echipe sunt fără gol marcat după 3 etape

VIDEO Malmo - Șahtior 1-0. Șahtior Donețk mai are doar șanse teoretice să ajungă în primăvara europeană, după ce a pierdut și al treilea meci din grupele UEFA Champions League, 0-1 pe terenul lui Malmo.

Pe ultimul loc în grupa A, Șahtior a încasat, deja, nu mai puțin de 8 goluri, nereușind să înscrie nici măcar o dată. În primele două partide, echipa antrenată de Mircea Lucescu a pierdut la Madrid cu Real, scor 0-4, iar apoi a cedat și în Ucraina cu PSG, 0-3.

Clasamentul grupei A:

></strong></span></p><p>Doar <strong>Maccabi Tel-Aviv</strong> nu a mai izbutit să marcheze în UEFA Champions League, având aceeași linie de clasament cu Șahtior: <strong>0 goluri marcate și 8 primite.</strong> <a href=Maccabi este ultima în grupa G, din care mai fac parte Porto, Dinamo Kiev și Chelsea.

Clasamentul grupei G:

></strong></span></p><p>Pentru Șahtior urmează probabil cel mai important meci al finalului de an: pe <strong>3 noiembrie</strong>, la Lvov, este programat <strong>returul cu Malmo</strong>, unul pe care formația lui Lucescu este condamnată să îl câștige, pentru a mai spera la locul al treilea, poziție care asigură prezența în <strong>16-imile UEFA Europa League.</strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑