Marius Şumudică a refuzat oferta din Cipru şi rămâne la Astra: "Eu am o relație specială cu grupul"



022 октября 2015

Marius Şumudică **a refuzat oferta din Cipru** şi rămâne la Astra:

Marius Şumudică a recunoscut pentru Digi Sporta fost aproape de a ajunge pe banca lui AEL Limassol. Totuşi, antrenorul Astrei a refuzat oferta din Cipru şi a ales să rămână la Astra, în ciuda problemelor financiare ale giurgiuvenilor.

"Am hotărât să rămân aici, pentru moment. Am fost contactat de președintele celor de la AEL Limassol, dar nu există nicio rezolvare. Am plecat la un proiect aici, la Astra și avem un drum anevoios", a declarat Șumudică, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Întrebat dacă avea de achitat o sumă împortantă pentru rezilierea contractului, în cazul în care ar fi acceptat propunerea din Cipru, antrenorul Astrei a răspuns: "N-are rost să intrăm în detalii de genul ăsta, fiindcă nu se pune problema, în momentul de față".

"Jucătorii m-au întrebat, erau îngrijorați. Eu am o relație specială cu grupul. Nu vreau să par erou, dar nu e ușor să ții o echipă în frâu. Nu e un vstiar ușor la Astra, dar am reușit să avem o simbioză aparte cu grupul de jucători. De aceea îmi e greu să iau o decizie de genul ăsta. Jucătorii erau mâhniți și își doreau să ne atingem obiectivul, care eu cred că este realizabil: să terminăm între primele 3 locuri".

Liderul Ligii 1 are probleme mari, jucătorii primind un singur salariu în acest sezon, iar banii de deplasări lipsesc, antrenorul fiind nevoit să suporte din buzunarul său cheltuielile cu drumul la meciul cu ASA Târgu Mureș, de sâmbătă, 24 octombrie, meci transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:30, și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑