Stoica: “Știam eu de ce l-am adus pe Neagu chiar în ultima zi de mercato, când unii m-au certat!“



 

></p><p><strong>Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a spus că abia acum se va vedea utilitatea transferului în Ghencea al lui Ionuț Neagu (24 de ani).</strong><br><br>Invitat în studioul emisiunii “Fotbal European“, de la Digi Sport, Mihai Stoica, managerul general al Stelei a vorbit, la un moment dat, și despre parcursul roș-albaștrilor din Grupa E a UEFA Champions League, dar și despre situația jucătorilor din lotul campioanei.<br><br><em><strong>“Nu ne putem șterge din memorie finalul meciului de la Basel. La București, la România - Grecia, Samaras a dat de trei ori mingea afară pe final. O dată era Mățel căzut, o dată nu mai știu cine... Și a și primit-o după aceea înapoi și l-a mai și aplaudat lumea că a fost fair-play.</strong></em><br><br><em><strong>Și noi am vrut să-i omorâm, să-i atacăm pe elvețieni la Basel. Tănase a avut cel mai bine faza sub control, pentru că Bourceanu, care i-a pasat, n-avea cum să vadă că în spatele lui este un jucător căzut. Toată lumea a țipat la el, dar era așa de concentrat că n-a mai auzit nimic“</strong></em>, a spus, mai în glumă, mai în serios, Stoica.</p><p style=Oficialul Stelei a recunoscut apoi că parcursul roș-albaștrilor este ca și încheiat, mai ales în UCL, dar a promis revanșa pentru la anul. Totuși, Meme, care a găsit și argumente în favoarea trupei lui Reghecampf, a mai completat că urmează o perioadă de foc pentru roș-albaștri.

“Steaua, în 24 de meciuri, disputate în patru competiții, a pierdut doar două meciuri! Nu-i la îndemâna oricui! Pentru noi urmează acum meciuri extraordinar de complicate în campionat și Cupa României, dar și în Champions League“, a reacționat Meme Stoica.

Într-un final, managerul general din Ghencea a vorbit și despre accidentările lui Pintilii și Filip.

“Mi-aduc aminte cum am fost certat, în ultima zi de mercato, că l-am adus pe Neagu la Steaua. Mi s-a reproșat că de ce să aducem un jucător la mijloc când îi avem pe Bourceanu și Pintilii.

Dar uite că nu este deloc așa. Postul de mijlocaș central defensiv are o foarte mare expunere. Iar noi am rămas fără Pintilii și Filip și trebuie să ai minimum trei mijlocași centrali, mai ales când te prezinți în Champions League. Și-i avem: Bourceanu, Prepeliță și Neagu. Deci, nu este în plus, așa cum au zis unii“, a concluzionat Mihai Stoica la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑