Dezvăluiri şocante! Messi pleacă de la Barcelona, iar Cristiano Ronaldo vrea să îşi încheie cariera la Madrid



 

Dezvăluiri şocante în fotbalul mondial! Agentul de jucători Francois Gallardo a anunţat că Messi vrea să plece de la Barcelona la finalul sezonului. În aceeaşi zi, principalul rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, a dezvăluit că vrea să îşi încheie cariera la Madrid.

Cristiano Ronaldo a declarat pentru presa spaniolă că fiecare zi petrecută la Real Madrid este ca un vis şi că se simte cu adevărat iubit în capitala Spaniei. Acesta a anunţat că şi-ar dori să-şi încheie cariera la clubul galactic. Ronaldo a făcut aceste declaraţii în ziua în care unul dintre cei mai cunoscuţi agenţi de jucători, Francoia Gallardo, a dezvăluit că în vara viitoare, Lionel Messi va pleca de la Barcelona.

Impresarul a anunţat că Messi se simte trădat şi că argentinianul a cerut revizuirea contractului cu un nou salariu, care să-l facă din 2014 cel mai bine plătit jucător din lume, însă Barcelona a respins dorinţele superstarului. Agentul a mai anunţat că Messi are deja un acord verbal cu un alt club.

Francois Gallardo e agent de jucători, iar de-a lungul timpului a apărut în presă cu mai multe preziceri şocante despre transferuri. Anul acesta a fost primul care a anunţat că Real va plăti peste 90 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Gareth Bale.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑