Ștefan Radu are șanse mari să revină contra liderului din Italia. Derby-ul Lazio - Juventus, la Digi Sport



**Ștefan Radu are șanse mari să revină** contra liderului din Italia. Derby-ul Lazio - Juventus, la Digi Sport

Super meci pe Olimpico! Lazio primește vizita lui Juventus, în direct pe Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:45, într-un meci în care ambele echipe promit spectacol.

"Biancoceleștii" vor să uite de pasul greșit de la Empoli și să revină în lupta pentru un loc de Champions League. Suporterii laziali nu au mai sarbătorit o victorie în fața lui Juve în campionat din decembrie 2006.

"Cred că echipa este pe calea cea bună. Am un lot echilibrat, iar atitudinea jucătorilor este cea corectă, cu agresivitate și determinare. Devenim o echipă adevărată și putem demonstra asta meci de meci", a spus Stefano Pioli, antrenorul lui Lazio.

Campioana Italiei a rămas o forță și după venirea lui Massimiliano Allegri în locul lui Antonio Conte. Juventus are același număr de puncte ca în sezonul trecut, dar mai multe goluri marcate și mai puține primite.

"Sistemul de joc actual ne ajută să avem mai multe opțiuni. Cred că în fotbalul modern este esențial să ai o echipă capabilă să schimbe tactica în timpul meciului", a afirmat tehnicianul lui Juventus.

Ștefan Radu este recuperat și ar putea fi titular contra bianconerilor, care se pot baza la rândul lor pe Pirlo și Vidal.

Lazio - Juventus este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:45. Cele mai importante faze sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑